tawaran ke politeknik ! akhirnya berjaya !

assalammualaikum & salam sejahtera....

yeah ! aku dapat tawaran politeknik ! hepie nye.. wahwahwah... dari pagi tadi aku duk tunggu nak cek poli.. but at the time... tepat pukul 12 tengah hari.. satu berita yang menghampakan aku.. WEB POLITEKNIK tak boleh nak in... ok itu saya geram.. try punye try tetap tak bole.. dekat 2 jam gak la aku try wat.. tapi tak bole gak... then aku biar kan dulu... and then ketika aku dalam perjalanan pulang ke rumah di batu pahat.. aku dapat mesej dari seorang sahabat + kawan++ dia cakap dia dah dapat masuk web tu.. so dengan pertolongan dia.. dia pun try cek... and... tibatiba... like a g6 nananana like a g6 *bunyi ringtone hp* kawan aku yang lagi sorang bagi tau yang aku dapat politeknik ! hepie gile kot time tu... terkezut pun ade... yeahyeah.. penantian ku tidak siasia...

then aku cek balek...

klik untuk tumbesaran 
itu je la sebagai bukti.. ermmm... Kota Bharu tu,,,, tempat Along blaja dulu... ketereh... makan budu la gamak nye nanti aku kat sana.. hahaha.. sempoi lah...so dalam masa yang ada ni.. aku nak habes kan sebaikbaiknye.. f6 ? pegi la jugak... aku lau nak stop dah boleh dah.. tapi tunggu la nanti... pikirpikir kan dulu... rasa mood untuk nak skola tu masih ada lagi... aku nak abes kan lawatan sambil belajar aku dulu kat KL.. baru aku berenti... baju ? errmm tgk la nanti yea... tapi aku memang nak keluar dari sekolah tu... and alhamdulillah akhirnya dapat gak poli ni... POLITEKNIK KOTA BHARU !!!! wait for me !!

6 comments:

a!n n!a said...

congrats!
g02 chayok k!
=D

eikasyafiqah said...

tahniah!

hafiz hafizol said...

congrats... blja molek..

ahmad said...

tahniah,belajar rajin2 ya..semoga berjaya

Rizwan Menulis said...

Tahniah Bro...as one of the JPP members... I am pleased to welcome you to the PKB...

NinaChocotaz said...

thanks semua.. (^_^)Y