kemana ?

assalammualaikum & salam sejahtera, salam 1 belia, salam 1 malaysia... 

hey there ! lame tak update blog.. habuk pun ada... tenet slow tu yang malas nak update... ok.. i have lot of story to telling.. (sorry, broken english)... sekarang ni orang asyik tanye je.. "kau sambung kat mane", "dapat tawaran kat mane" adoiii soalan sensitif tu... aku pun tak tau nak cakap macam mane... ok blank !... nak tau kenapa ? sebenar nye aku tak dapat mane2 pun... just dapat tawaran form 6... aliran sastera.. ok lah tu kan.. daripada tak de langsung... bak kate aku.. kat mane pun kita belajar tu tak penting.. semua sama je.. yang penting nawaitu & niat nak belajar tu... ni aku dah masuk form 6.. kena ar struggle lebih sikit kan... lepas ni jarang lah aku online... boleh ke ? insyaAllah boleh.. demi pelajaran aku sanggup.. aku tak nak ulangi apa yang aku dah buat.. cukup lah ni... :) apepun.. never giveup... walaupun kena merangkak sikit... so aku kena ar start balek ape yang aku dah buat... kadang-kadang tu ade gak rase jeles kat kawan-kawan yang dapat tawaran tu kan... but nak buat macam mane kan... so terima je lah.. :D 

1 comment:

Dya said...

sama la kita..dayah pon msuk f6 .bila da masok f6 ni kena bersungguh2 laaa.. kita ni PPU da ..program persediaan universiti...