nina kembali dgn wajah baru..

assalammualaikum...

hye semua.. rindu nina tak ? hehe.. sorry lame sangat tak update kat blog ni.. ingatkan nina nak buang je blog ni.. tapi sayang plak.. tetbe je tadi trase mcm terajin nak try edit balek blog ni... rupa2 nya bukan la susah mana pon... bukan nya nina tak sudi lagi kat blog ni.. tapi nina ade blog baru... blog tu nina lebih nak crite kan tentang yang lebih luar ... blog ni macam banyak crite kan hal pribadi kan ?? nina pon bkn nye teror sangat blogging ni.. cuma mencuba nasib je.. bukan nak sangat mengejar glamour... ok lah.. sampai sini je la kot nina berceloteh... nanti2 nina sambung lagi... and header ni... hanya sementara.. nanti kalau lah nina tetbe je ade mood nak buat header... akan ku buat.. yang header ni.. banyak kepada unsur2 blog lagi satu tu.. hehehe... tade la.. ni gamba nina try buat gne photoshop... tgh nak berjinak jinak ngn photoshop.. mane la tau.. nanti teror nak wat header.. senang la sikit..ok la.. jumpe lagi semua.. :)

2 comments:

aku said...

alolo somelnye blog dier ^^

Yumida said...

nice header...