chatroom baru

salam n slamat sejahtera... ok.. hari ni nina nak kongsi 1 tempat yang boleh di katakan istimewa bagi nina... (istimewa ker?) hah ! tempat ni sebenar nya tempat nina dan kawan2 nina lepak-lepak sambil chatting... dah nama pun chatroom kan... kat cni ada 3 chatroom.. haa pandai2 hang pa lah nak pilih naa... tapi nina suggest chatroom yg atas skali... sebab room tu lah yang kami nak promote ni... eh duk borak2 tp tak tau kat mana chatroom tu kan.. ok nina bagi link ke blog tersebut ok...  >> tekan sini <<


nama chatroom ni.. kaki chatter... kenapa ek di letak kaki chatting... nape tak letak tangan chatting... kan tangan yang menaip... ermmm... *thinking* haa.. itu kena tanya tua punya blog yee...  ^_*


chatroom ni baru je lagi.. terpeliharan dari unsur2 lucah... pergaduhan... admin ada.. jangan takut... lau ada apa2 yg berlaku just tell to admin...nanti pihak2 admin akan menjalankan kerja... ok... itu saja entri tuk kali ni.... jgn lupa ya... kakichatting

2 comments:

atiey azha said...

dah pergi tadii . wuwuuu . takde org ek ?

NinaChocotaz said...

blog tu dah delete ... sori ye.. :)